Kedvező autószerviz szolgáltatások az Ön számára

Gumiabroncsok cseréje

Teljes körű szezonális gumiabroncscserét kínálunk kiegyensúlyozással együtt. Természetesen lehetősége van a gumiabroncsok kedvezményes áron történő tárolására is. Mi rendelkezünk a legnagyobb, akár 3000 db gumiabroncs tárolására alkalmas raktárral.

Gyors kiszolgálás

Gyors szervizünkkel a helyszínen kijavítjuk járművének hibáit. Ezek közé tartozik a defektjavítás, az olajcsere, a légkondicionáló szervizelése és feltöltése és még sok más.

Geometria

Személy- és haszongépjárművek geometriai méretezését végezzük 3,5 tonnáig. Javasoljuk, hogy legalább évente egyszer végezze el a geometriát. A megfelelő beállítás megakadályozza a gumiabroncsok egyenetlen kopását és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

A kamerarendszer kalibrálása

Elvégezzük a jármű kamerarendszereinek diagnosztikáját, amelyek helyes működése elengedhetetlen a közlekedésbiztonság szempontjából.

Légkondicionáló berendezések tisztítása és fertőtlenítése

Tisztítjuk, ellenőrizzük és kifújjuk légkondicionálóját, hogy az zavartalanul működjön.

Szélvédőcsere és -javítás

A szélvédők cseréjét minden járműmárka és -modell esetében elvégezzük. A csere részeként a szélvédőn található kamerákat és érzékelőket is kalibráljuk.

Járműdiagnosztika

Professzionális járműdiagnosztikát végzünk, amely feltárja a járművek néha rejtett hibáit is. Engedje meg, hogy az Ön járművét is ellenőrizzük, szívesen segítünk Önnek.

MOT és EK előkészítése és biztosítása

Felkészítjük járművét a kötelező MOT-ra és EK-ra, hogy műszakilag minden rendben legyen, és megfeleljen minden előírásnak a problémamentes ellenőrzéshez.

Járművek vontatása az EU-n belül

Lerobbant, nem regisztrált, összetört és üzemképtelen járműveit közvetlenül a műhelyünkbe vagy az Ön által megadott helyre visszük. 

Foglaljon időpontot szolgáltatásunkban

Nem találta meg a keresett szolgáltatásokat?

Lépjen kapcsolatba velünk, és mi örömmel segítünk Önnek.

0944 888 322